Categoriii: Prognoze

Prognoza meteo pe 4 săptămâni / 13 iulie – 10 august 2020

Săptămâna 13 – 20 iulie 2020 

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea nordică a țării. 

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane. 

Săptămâna 20 – 27 iulie 2020 

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în regiunile nordice, dar și ușor mai ridicate în sud-est, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. 

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali. 

Săptămâna 27 iulie – 3 august 2020 

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte în extremitatea de nord a țării, dar și ușor mai ridicate în sud și sud- est. 

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile din sud-vestul țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval. 

Săptămâna 3 – 10 august 2020 

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. 

Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Observații: Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993-2016. Fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

Postări Recente

Prognoza meteo pe 2 săptămâni / 10 – 23 august 2020

Prognoza pentru următoarele două sptămâni pe zone geografice. BANAT  În intervalul 10 -14 august vremea va fi călduroasă, iar media…

10 august 2020

Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni / 10 august – 7 septembrie 2020

Săptămâna 10 -  17 august 2020  Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în…

7 august 2020

Creșteri semnificative ale temperaturilor și precipitațiilor în luna iulie

În cadrul unui anunț, Agenția Națională de Meteorologie a menționat o creștere a nivelului de precipitații la nivel național, acest…

5 august 2020